Kadirli'de Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de Öğrencilere Giysi Yardımı

Kadirli Dosteller Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.

24.03.2014 11:33

Kadirli Dosteller Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Güsel Kıreker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırseverlerden sağlanan katkılarla Sumbas İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yapıldığını söyledi.

Sosyal dayanışmanın, inanç ve kültürün bir gereği olduğunu belirten Kıreker, "Dernek olarak ihtiyaç sahibi kim olursa olsun elimizden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışıyoruz. Gönüllü hayırseverlerimizin desteği ile gıda ve giysi üzerine yardım çalışmamız devam edecek" dedi.

Bu arada, Suriye'li mülteciler için giysi ve gıda yardımı kampanyalarının devam ettiğini ifade eden Kıreker, Kadirli halkının verdiği destekten mutlu olduğunu kaydetti.

Sumbas İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Durmuşoğlu ise, öğrencilere yardımda bulanarak sevindiren dernek yetkililerine ve kendilerine her zaman destek veren Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'ya teşekkür etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'de Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement