Kafaoğlu Yaşlıların Gönlünü Aldı - Son Dakika
Yerel

Kafaoğlu Yaşlıların Gönlünü Aldı

Kafaoğlu Yaşlıların Gönlünü Aldı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sütlüce Mahallesi’nde ikamet eden Enver Tezer (83) ve Bedriye Güngören’i (84) evinde ziyaret etti.

20.03.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sütlüce Mahallesi'nde ikamet eden Enver Tezer (83) ve Bedriye Güngören'i (84) evinde ziyaret etti.

Başkan Kafaoğlu beraberinde eşi Didar Kafaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Bahar Vidin, Yasemin Akkol ve Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bahriye Kofuoğlu ile birlikte ilk ziyaretini 25 yıl Balıkesir'de Yeni Asya Gazetesi temsilciliği yapan Enver Tezer'in evine yaptı.

Tezer Başkan Kafaoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Hizmetleriniz artarak devam etsin" dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu Yaşlılar Haftası dolayısıyla ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Büyüklerini, yaşlılarını tanımayan bir milletin geleceği olamaz. Şehit yakınlarının, gazilerin, yaşlıların başımızın üstünde yeri var" dedi.

Başkan Kafaoğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte ziyaretlerinin ikincisini Bedriye Güngören'e yaptı. Ziyarette Bedriye Güngören Başkan Kafaoğlu'nu kapıda "Benim oğlum, evladım" diye karşılayarak "Allah bana evlat vermedi, bütün Türkiye'nin evlatları benim evlatlarım. Sen de benim evladımsın. Çok mutlu oldum. Allah'ım bugünleri de gördüm, şükür olsun. Sen cennetliksin oğlum" diye konuştu.

Akraba ve komşuların da yer aldığı ev ziyaretinde Başkan Kafaoğlu "Sütlüce Mahallesi'ndeki açık cezaevini kaldıracağız.Bu alanı park olarak düşünüyoruz. İnsanların nefes alacağı yer olacak. Cezaevi ile ilgili bir yer beğenildi.Bu orta vadeli bir iş. Göğüs Hastanesi içerisinde bulunan parkı da bakıma alacağız ve yeşil alan yapacağız. GOP Mahallesi'nde de sosyal market olacak.Meslek edindirme kursları, kreş, aile danışma merkezleri olacak" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafaoğlu Yaşlıların Gönlünü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement