Kafe Cinayetinde Ölenler Defnedildi - Son Dakika
Asayiş

Kafe Cinayetinde Ölenler Defnedildi

Kafe cinayetinde ölenler defnedildi Ölenlerden biri cezaevinden yeni tahliye olmuş, diğerinin ise cezaevinden izinli çıktığı öğrenildiMALATYA - Malatya'da bir kafeteryada yaşanan silahlı kavga olayında hayatını kaybeden 2 kişi otopsi işlemlerinin ardından defin edildi.

21.03.2017 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafe cinayetinde ölenler defnedildi

Ölenlerden biri cezaevinden yeni tahliye olmuş, diğerinin ise cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi

MALATYA - Malatya'da bir kafeteryada yaşanan silahlı kavga olayında hayatını kaybeden 2 kişi otopsi işlemlerinin ardından defin edildi. Ölenlerden birinin cezaevinden yeni tahliye olduğu diğerinin ise cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Dün akşam Kanalboyu olarak bilinen Şehit Hamit Fendoğlu Caddesindeki bir kafede yaşanan silahlı kavgada işletme sahipleri ile dışarıdan gelen grup arasında silahlı kavga çıkmış, kavga 12 kişi yaralanmış hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'isi hayatını kaybetmişti. Olaya karıştıkları iddia edilen 8 kişi Sivas Caddesi üzerinde kısa sürede yakalanırken olayda kullanılan 6 adet tabanca ve 4 pompalı tüfek ele geçirilmişti. Olayda hayatını kaybeden Hakan Kaba ve Burak Akpınar'ın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Cezaevinden izinli çıkmış

Burak Akpınar'ın cenazesi Yeşilyurt ilçesinde, Hakan Kaba'nın ise Malatya Şehir Mezarlığında öğleden sonra defin edildi. Hayatını kaybeden Burak Akpınar'ın cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenilirken, Hakan Kaba'nın ise Muğla Açık Cezaevinden izinli çıktığı ancak süresi dolmasına rağmen geri dönmediği ve bu nedenle de firari duruma düştüğü belirtildi.

Öte yandan kafedeki silahlı kavga ile ilgili başlatılan soruşturma da sürüyor. Olaydan sonra gözaltına alınan 8 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kafe Cinayetinde Ölenler Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Kafe Cinayetinde Ölenler Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement