Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçükçekmeceliler ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçükçekmeceliler ile Buluştu

Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçükçekmeceliler ile Buluştu

Songül Öden ve Levent Ülgen’in başrolü paylaştığı Sezonun en iddialı oyunları arasında gösterilen 'Kafkas Tebeşir Dairesi', Küçükçekmeceli sanatseverler ile buluşu.Sezonun en iddialı oyunları arasında gösterilen 'Kafkas Tebeşir Dairesi', Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu.

07.03.2014 11:29

Songül Öden ve Levent Ülgen'in başrolü paylaştığı Sezonun en iddialı oyunları arasında gösterilen 'Kafkas Tebeşir Dairesi', Küçükçekmeceli sanatseverler ile buluşu.

Sezonun en iddialı oyunları arasında gösterilen 'Kafkas Tebeşir Dairesi', Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu. İzleyiciye insanlık değerlerini gözden geçirme fırsatı veren oyun, Levent Ülgen ve Songül Öden oyunculuklarıyla adeta büyüledi.Başrollerini Songül Öden ve Levent Ülgen'in paylaştığı oyunun kadrosunda yer alan Serhat Yiğit, Ercüment Acar, Göker Ersivri, İlknur Güneş, Işıl Keskin, Yiğit Pakmen, Onur Bilge, Ece Müderrisoğlu, Utku Demirkaya ve Serhat Parıl'ı izleyenler ayakta alkışladı.

Evrensel bir nitelik taşıyan, iyilik, dürüstlük, özveri, mülkiyet gibi insanlık değerlerinin, çok farklı karşılıklar bulabildiği bir masaldan hareket eden "Kafkas Tebeşir Dairesi" müzikli oyunu, şarkıları, dansları ve trajikomik hikayesiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Bertolt Brecht'in 1944 yılında yazdığı ve Barış Erdenk' in yönettiği "Kafkas Tebeşir Dairesi" dünyanın her yeri için geçerli olan insanlık temasını işleyerek din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden dünya insanına seçenek ve yaşama biçimi sunuyor. Bir insanlık mücadelesinin iç yüzüne inen oyun; 'Bir çocuğun annesi onu doğuran mıdır, yoksa bakıp büyüten midir?' sorusuna cevap arıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçükçekmeceliler ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement