Kağıthane'de Şiir Gibi Bir Akşam Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Kağıthane'de Şiir Gibi Bir Akşam Yaşandı

Kağıthane\'de Şiir Gibi Bir Akşam Yaşandı

Ünlü isimleri kültür sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla buluşturan Kağıthane Belediyesi, Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı’yı sanatseverlerle bir araya getirdi.

18.10.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü isimleri kültür sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla buluşturan Kağıthane Belediyesi, Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı'yı sanatseverlerle bir araya getirdi.

Kağıthane Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri tanınmış, sevilen isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı, Gültepe Kültür Merkezi'nde Kağıthaneli vatandaşlarla bir araya geldi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Perihan Toğay ve AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse de katıldı.

Peygamberimizin hayatını ve İslami hadiseleri şiirsel bir dille anlatan Dursun Ali Erzincanlı, davetlilere manevi atmosferi yüksek bir akşam yaşattı. Şair Erzincanlı, 'En Sevgiliye' isimli programında Kırk Yaşındasın, Sen Yoktun, Kerbela gibi en sevilen şiirlerini seslendirdi.

Özel programa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kılıç, "Hazreti Peygamber Efendimizi şiirlerle anlatarak bizlere çok farklı, çok güzel duygular yaşattınız. Biz O'nu görmeden sevdik. Şiirlerinizle bu akşam burada bir kez daha Peygamber Efendimizi özlemle andık. Bütün komşularımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Sesinize sağlık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıthane'de Şiir Gibi Bir Akşam Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement