"Kağıttan Mikrofonla Şarkı Söylerdim" - Son Dakika
Magazin

"Kağıttan Mikrofonla Şarkı Söylerdim"

"Kağıttan Mikrofonla Şarkı Söylerdim"

Oyuncu Fahriye Evcen, 'Hay Hay Buyursun Gelsin' programında ilginç bir anısını anlattı.

09.04.2013 06:03  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilara Endican'ın Kanaltürk'te sunduğu 'Hay Hay Buyursun Gelsin'in bu haftaki konuğu; oynadığı diziler ve sinema filmleriyle adından söz ettiren Fahriye Evcen'di. Çocukken şarkıcı olmak istediğini söyleyen Evcen, vantilatörü açıp kağıttan mikrofonlarla şarkılar söylediğini anlattı. Ünlü oyuncu, henüz küçük bir çocukken org çalmayı kendi kendisine öğrenip daha sonra piyano çalmaya başladığını da söyledi.

EVLERİ KUNDAKLANDI

Almanya'nın Solingen şehrinde doğup büyüyen Evcen, 1993'te ailesinin evinin Neo-Nazilerce kundaklandığını da ilk kez anlattı. Ünlü oyuncu, bu olay üzerine ailesinin can güvenliğini sağlayabilmek için bir hafta ışık yakmadığını, halatlarla balkondan bahçeye uzanan düzenekler kurduklarını da ekledi. 2005'te 'Asla Unutma' dizisi için Göksel Arsoy ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu; ünlü aktörü izlemekten oynayamadığını ve yönetmenin sahneyi defalarca kesmek zorunda kaldığını, Arsoy'un da "Kızım nereye dalıyorsun?" diye kendisini uyardığını anlattı.

AŞK OLMAZSA OLMAZ

Dilara Endican'ın serbest çağrışım sorularından 'Aşk?' sorusuna; "Aşk olmazsa olmaz" cevabını veren Fahriye Evcen, programın 'En'ler' bölümündeki sorulardan "Seni en çok heyecanlandıran şey?" sorusuna ise, "Sevdiğim insanların sürprizler yapması" yanıtını verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Kağıttan Mikrofonla Şarkı Söylerdim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement