Kahraman Tır Şoförünün Babası: "Oğlumla Gurur Duyuyorum" - Son Dakika
Güncel

Kahraman Tır Şoförünün Babası: "Oğlumla Gurur Duyuyorum"

Kahraman Tır Şoförünün Babası: "Oğlumla Gurur Duyuyorum"

PKK’nın Iğdır’da Suveren Jandarma Karakolu’na doğalgaz (LNG) yüklü tankerle gerçekleştirmek istediği intihar saldırısını, el frenini çektiği tankerden atlayarak önleyen TIR şoförü Turan Mutlugün’ün babası, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

22.08.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'nın Iğdır'da Suveren Jandarma Karakolu'na doğalgaz (LNG) yüklü tankerle gerçekleştirmek istediği intihar saldırısını, el frenini çektiği tankerden atlayarak önleyen TIR şoförü Turan Mutlugün'ün babası, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

Edirne Keşan'a bağlı Boztepe köyüne kayıtlı olan ve Keşan merkezde oturan Mutlugün'ün ailesi, olayın duyulmasının ardından uyuyamadıklarını, ancak çocuklarının yaptığı kahramanlıktan dolayı gururlu olduklarını ifade etti.

Baba Mehmet (78) ile anne Meliha Mutlugün (80) olayı duyduktan sonra çocuklarıyla hiç görüşemediklerini, sadece gelinleriyle görüştüklerini söyleyerek, çocukları Turan Mutlugün'ün İzmir'deki eşini ve çocuğunu alarak Keşan'a gelmesini beklediklerini dile getirdi. Oldukça gururlu olduklarını söyleyen baba Mehmet Mutlugün, "Hem üzülüyoruz, hem seviniyoruz. Memleketimizi ve askerciklerimizi Allah korudu. Çok büyük bir fedakarlık yapmış benim çocuğum. Gurur duyuyorum. İlk gördüğümde çok üzüldüm" dedi.

Ülkede yaşanan terör olaylarıyla ilgili de konuşan baba Mehmet Mutlugün, "Yazık askerciklerimize. Ne oluyor böyle. Yazık değil mi? Bu devletin askeri var, polisi var. Bunlar ne hakla sokaklarda koca koca silahlarla geziyorlar. Bunu nasıl durduracaklar. Bunu Başbakan ve Cumhurbaşkanı durdurabilir. Sen, ben durduramayız" şeklinde konuştu.

"GÖZÜMÜZE UYKU GİRMEDİ"

Anne Meliha Mutlugün ise, "Üzüldüm ama bir taraftan da sevindim. Hem evladıma bir şey olmadı, hem devletim. Devletimin askerine, çok şükür Allah'ıma, bir şey olmadı. Allah çok yardım etmiş. Kendisiyle hiç görüşemedik. Merakla bekliyoruz. Koca gece gözüme uyku girmedi. Uyku uyuyamadım" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahraman Tır Şoförünün Babası: 'Oğlumla Gurur Duyuyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sanem: ne kadar gurur duysan az oglunla keske oglun gıbı herkez yureklı olabılse bu memleteketıne askerıne devlet buyuklerıde canını orta koysa ama maalesef onlar sadece oturdukları koltugu kaptırmamak için askerımızı ortaya koyuyo yazık hey milketımiz uyumayın artık gozunuzu acın elınızı vıcdanınıza koyun ve fırsat vermeyın 1 kasımda secım olursa vermeyın oyunuzu memleketınıze ve ocagınıza ates dusurenlere 0 0 Yanıtla

Advertisement