Kahraman Veteriner Dünyaevine Girdi - Son Dakika
Yerel

Kahraman Veteriner Dünyaevine Girdi

Kahraman Veteriner Dünyaevine Girdi

Manisa’da yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Veteriner Uğur Dilik, Aslı Yetişen ile dünya evine girdi.

27.09.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Veteriner Uğur Dilik, Aslı Yetişen ile dünya evine girdi. Salihli ilçesinde gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle evlenen çiftleri sevenleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda görev yapan sorumlu Veteriner Uğur Dilik, geçtiğimiz günlerde Aslı Yetişen ile dünya evine girdi. Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda görevli Veteriner Uğur Dilik, birçok farklı çeşitteki yaralı hayvanı tekrardan doğaya kazandırarak kamuoyunda beğeni toplamıştı.

Adından sıkça bahsedilen ve Manisalılar tarafından kahraman veteriner olarak bilinen Uğur Dilik, geçtiğimiz günlerde Salihli İlçesi Kurşunlu kaplıcalarında bulunan Narlıbahçe Kır Düğün Salonu'nda, yaklaşık 2 yıl önce tanıştığı Aslı Yetişen ile birlikte dünya evine girerek, mutluluğa imza attı. Genç çifti sevenleri mutlu gününde yalnız bırakmazken, Veteriner Uğur Dilik ise böyle bir mutluluğun tarif edilemeyeceğini ve çok mutlu olduklarını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahraman Veteriner Dünyaevine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement