Kahramanmaraş Boşandığı Eşiyle Görüştüğünü İleri Sürdüğü Teknikeri Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Boşandığı Eşiyle Görüştüğünü İleri Sürdüğü Teknikeri Öldürdü

Kahramanmaraş Boşandığı Eşiyle Görüştüğünü İleri Sürdüğü Teknikeri Öldürdü

Kahramanmaraş'ta mermer ustası 39 yaşındaki Murat E., 3 yıl önce boşandığı eşi N.D. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri olarak çalışan 45 yaşındaki Fatih Mehmet Diş'i evine girdiği sırada tüfekle vurarak öldürdü.

05.01.2015 22:29

Kahramanmaraş'ta mermer ustası 39 yaşındaki Murat E., 3 yıl önce boşandığı eşi N.D. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri olarak çalışan 45 yaşındaki Fatih Mehmet Diş'i evine girdiği sırada tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Murat E. ve kendisine yardım eden arkadaşı Niyazi Ş., polislerin kovalamacasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı.

Olay, akşam saatlerinde Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mermer ustası Murat E., 3 yıl önce boşandığı N.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri Fatih Mehmet Diş'e, 41'inci sokaktaki evine girdiği sırada yanındaki tüfekle ateş açmaya başladı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Fatih Mehmet Diş yaralanırken, Murat E. ve kendisine yardım ettiği iddia edilen arkadaşı Niyazi Ş., olay yerinden kaçtı.

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDILAR

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülen Fatih Mehmet Diş, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası Fatih Mehmet Diş'in cenazesi, otopsi için morga konuldu. Olayın ardından kısa sürede bölgeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat E. ile Niyazi Ş.'nin kaçabileceği bütün yolları kapattı. Polisler, cinayet şüphelisi Murat E. ile Niyazi Ş.'yi Şazibey Mahallesi'nde kısa süreli kovalamaca sonucu yakaladı. Olayda kullanılan tüfeğe el koyan polisler, şüphelileri gözaltına aldı. Şüpheliler Murat E. ve arkadaşı Niyazi Ş., güvenlik önlemleri arasında hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadelerinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Boşandığı Eşiyle Görüştüğünü İleri Sürdüğü Teknikeri Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement