Kahramanmaraş'ta "Güvenli Düğün" Projesi - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta "Güvenli Düğün" Projesi

Elbistan Kaymakamğı tarafından "Güvenli Düğün" projesi kapsamında düğün törenlerinde silah atılmasına karrşı alınan önlemlerin artıralacağı bildirildi.

13.08.2014 18:06

Elbistan Kaymakamlığı tarafından, "Güvenli Düğün" projesi kapsamında düğün törenlerinde silah atılmasına karşı alınan önlemlerin artırılacağı bildirildi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun yaklaşık bir yıldır devam eden proje kapsamında ilçede özellikle düğünlerde ve asker uğurlama törenlerinde ateşli silah kullanımının engellenmesi için ciddi çaba harcadıklarını belirtti.

Akkoyun, yaklaşık 40 sivil polisin görev aldığı proje kapsamında, tüm düğünlerin kontrol altında tutulduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Havaya rastgele ateş edilmesi, ihbar ve şikayet konularında önceki yıllara göre ciddi anlamda azalma var. Jandarma ve polis ekiplerimiz gerekli tüm çalışmaları yapıyor ancak istediğimiz noktada değiliz. Kampanyamızda en büyük desteğimiz ve gücümüz halktır. İnsanlardan destek bekliyoruz. Düğünler eğlencelerin ve mutluluğun olduğu ortamlardır. Bu güzel ortamları üzüntüye dönüştürmemeliyiz. Düğün sahiplerinin ve orada bulunan insanların bu ortamın bozulmaması için ciddi gayret gösterleri gerekiyor"

Kampanyaya özellikle kadınların destek olmasını isteyen Akkoyun, kadınların ikna edici özelliklerine ihtiyaç duyduklarını, bu konuya sahip çıkmaları durumunda istenilen noktaya ulaşacaklarını aktardı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta 'Güvenli Düğün' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement