Kahramanmaraş?ta Hırsızlık Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş?ta Hırsızlık Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı

Kahramanmaraş?ta Hırsızlık Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı

Kahramanmaraş'ta hırsızlık şüphelisi 5 kişi yakalandıKAHRAMANMARAŞ'ta, bir kadının evini soyarak kaçan ve daha önce de çeşitli illerde çok sayıda hırsızlık yaptığı belirlenen 5 şüpheli yakalandı.

28.05.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta hırsızlık şüphelisi 5 kişi yakalandı

KAHRAMANMARAŞ'ta, bir kadının evini soyarak kaçan ve daha önce de çeşitli illerde çok sayıda hırsızlık yaptığı belirlenen 5 şüpheli yakalandı.

Selçuklu Mahallesi'nde oturan Ayşe Ö.?nün evine giren Sevda A., Songül Ç. ve İpek A. içerideki ziynet eşyalarını çalmaya çalıştı. Bu sırada eve giren Ayşe Ö.?nün kardeşi Fındık K., komşularından yardım istedi. Yaşanan kargaşada şüphelilerden Sevda A. yakalanırken, Songül Ç. ve İpek A. ise dışarıda kendilerini bekleyen Doğan Ç. ve Ümit Ö.?nün bulunduğu otomobille kaçtı. İhbar üzerine gelen polis vatandaşların etkisiz hale getirdiği Sevda A.?yı gözaltına aldı. Sevda A.'nın sorgulaması ve bölgedeki mobese kamerası kayıtlarından yapılan inceleme sonrası kaçan 4 şüpheli Osmaniye'de yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtları olduğu ve arandıkları da saptanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş?ta Hırsızlık Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement