Kahramanmaraş'ta Sıcak Hava - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta Sıcak Hava

Hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü Kahramanmaraş'ta, serinlemek isteyen vatandaşlar, nehir kenarlarında ve piknik alanlarında yoğunluk oluşturdu.

26.07.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü Kahramanmaraş'ta, serinlemek isteyen vatandaşlar, nehir kenarlarında ve piknik alanlarında yoğunluk oluşturdu.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, sıcak hava dalgasından en çok etkilenen iller arasında bulunan Kahramanmaraş'ta, aşırı sıcak nedeniyle vatandaşlar, mesire yeri ve yeşil alanlardaki ağaç gölgelerinde çeşitli yöntemlerle zaman geçirdi. Çocuklar da tehlikeye rağmen süs havuzları ve Ceyhan Nehri'ne girerek serinlemeye çalıştı.

Vatandaşlardan Ramazan Meşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son bir kaç gündür hava sıcaklığının arttığını, bu nedenle de park ve bahçelerde günü geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Meyan kökü şerbeti satıcısı Rafet Topaktaş da hava sıcaklığının en çok kendisi gibi şerbet satıcılığı yapanlara yaradığını ifade etti.

Gülizar Korkmaz ise sıcakların bunaltıcı hale geldiği için gölge alanları tercih ettiklerini ve meyan şerbeti içerek serinlemeye çalıştıklarını kaydetti.

Ejder Kurt da kent merkezindeki sıcaklığın yakıcı olduğunu, bu nedenle haftada bir gün de olsun piknik alanlarına gelerek, hafta sonunu değerlendirdiklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta Sıcak Hava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement