Kahramanmaraş'ta Yolcu Minibüsü Devrildi: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Yolcu Minibüsü Devrildi: 10 Yaralı

Kahramanmaraş\'ta Yolcu Minibüsü Devrildi: 10 Yaralı

Kahramanmaraş'ta, yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

02.11.2015 19:59  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş - Kayseri yolu üzerinde, Afşin ilçesinden şehir merkezine yolcu taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ, ARAÇ DEVRİLDİ

Kaza, akşam saatlerinde Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi. Afşin İlçesi'nden şehir merkezine yolcu taşıyan Eyüp Güldağ yönetimindeki 46 K 2087 plakalı minibüs, Andırın yol ayrımında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

ARAÇTAKİ 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 10 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalelerini yaptığı yaralılar kentteki hastanelere taşınarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Yolcu Minibüsü Devrildi: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zoruna mi gitti: gecmis olsun kardeslerime 2 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: 1 KASIM 2015 SEÇİMLERİNDE AKP VE SEÇMENİNİN TA EN BAŞINDAN OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE NİN BEKASI BAKIMINDAN MEMLEKETE BİR ŞEYLER KAZANDIRACAKLARINA ÖNCE KENDİLERİNİ İNANDIRMIŞLAR SONRA PEŞLERİNDEN KOŞTURAN SEÇMENİ İNANDIRMIŞLARDIR BU DURUM TÜRKİYE NİN BEKASI BAKIMINDAN NE KAZANDIRIP NE KAYBETTİRECEĞİ BELLİ OLMAYAN BAŞI VE SONU BELİRSİZ KARIŞIK VE KARANLIK BİR SÜREÇTİR TÜRKİYE BİR KARADELİĞİN BİR GİRDABIN İÇERİSİNDE SÜRÜKLENEREK KAYBOLUP GİTMESİNİ BÜYÜK BİR OLASILIKLA MUHTEMEL OLARAK GÖRMEKTEYİM... 0 0 Yanıtla

Advertisement