Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa

Elbistan'da yangın ve yaralı kurtarma tatbikatı.

05.11.2014 13:42

KAHRAMANMARAŞ (AA - Elbistan İMKB Fen Lisesi'nde yangın söndürme ve kurtarma tatbikatı yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Elbistan Şubesi tarafından yangın ve kurtarma tatbikatının gerçekleştirildiği okulda öğrenciler olası bir olayda ne yapacaklarını ve nasıl davranacaklarını öğrendiler.

Yangın ve ilk yardım konusunda yapılması gerekenlerin tatbik edildiği programda, okulda mahsur kalan öğrenciler itfaiye ekipleri tarafından camdan indirilirken, temsili olarak yakılan ateş ise itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla öğrenciler tarafından söndürüldü.

Yangın ve kurtarma tatbikatında öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı.

- Elbistan'da Organ Bağışı Etkinliği

Elbistan Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 3-9 Kasım tarihleri arasında organ bağışı haftası münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Organ bağışı haftası etkinlikleri kapsamında devlet hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi personeline Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Doku ve Organ Nakli Koordinatörü Mehmet Ali Düzkale tarafından eğitim verildi.

Devlet hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde görev alan personel organ bağışının önemini anlatarak isteyen vatandaşlara bağış kartı da verilebileceğini söyledi.

Vatandaşlar ve sağlık personeli organ bağışında bulundu. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement