Kalamış'ta Yıldızlar Geçidi - Son Dakika
Güncel

Kalamış'ta Yıldızlar Geçidi

Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de Bülent Ersoy'la başlayan gazino geceleri, yıldızlar geçidiyle devam ediyor.

24.10.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Ekim'de Fatih Ürek, 14 Kasım'da Sertab Erener ve 28 Kasım'da Hakan Altun& Hüsnü Şenlendirici, gazino gecelerini özleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak

Türkiye'deki eğlence kültürünün en önemli parçalarından biri olan gazino kültürünü; benzersiz konumu, muhteşem deniz manzarası, şık restoranları, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle Anadolu Yakası'nın sembolü haline gelmeyi başaran Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina'da yaşamaya hazır mısınız? Anadolu yakasının yıllardır hasret kaldığı Gazino geceleri, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina ile hayat buluyor… Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy ile birlikte başlayan nostaljik gazino geceleri, yıldızlar geçidiyle devam ediyor. 31 Ekim'de Fatih Ürek, 14 Kasım'da Sertab Erener ve 28 Kasım'da Hakan Altun&Hüsnü Şenlendirici, gazino gecelerini özleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. 'Ruhumuza dokunan' gazino geceleri ve ödüllü milli şef Rafet İnce'nin bu geceler için özel hazırladığı birbirinden özel lezzetleri kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalamış'ta Yıldızlar Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement