Kalimerhaba Cup Başladı - Son Dakika
Güncel

Kalimerhaba Cup Başladı

Kalimerhaba Cup Başladı

Altınordu'nun Türk-Yunan dostluğunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Kalimerhaba Cup U15 Futbol Turnuvası, muhteşem bir törenle başladı.

02.10.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun Türk-Yunan dostluğunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Kalimerhaba Cup U15 Futbol Turnuvası, muhteşem bir törenle başladı.

Yunanistan'dan AEK, Atromitos, PAOK, Panathinaikos ve Nikites, ülkemizden Altınordu, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un katıldığı, İspanyol Athletic Bilbao'nun onur konuğu olduğu organizasyonun açılışında bir araya gelen 12 takımın kaptanı, ellerindeki beyaz güvercinlerle tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajları verdi.

Altınordu'nun Selçuk- Efes Tesisleri'nde gerçekleşen törene eski Denizcilik, Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner'de katıldı.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 3 ülkenin çocuklarına hep bir ağızdan Türkçe, İngilizce ve Yunanca olarak "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganını söyletirken, Altınordu'nun 3 sezonda yaptığı atılıma dikkat çeken eski bakan Binali Yıldırım, "Bu gelişmelere 3 yıldır yakından tanıklık ediyorum ve sizi herkesin önünde alkışlıyorum" dedi.

Başkan Özkan, daha sonra  Binali Yıldırım'a Altınordu forması hediye etti. Törenin ardından Altınordu ve Atromitos takım kaptanlarıyla üst düzey konuklar birlikte başlama vuruşunu gerçekleştirdi. ilk maçlar Altınordu-Atromitos ve Fenerbahçe-PAOK takımları arasında oynandı. İlk gün 3 ayrı grupta birbirinden heyecanlı 12 karşılaşma yapılırken, final serisine kalacak ekipler yarın yapılacak müsabakalar sonunda belirlenecek. NTV Spor'un canlı yayınlanacağı final ise saat pazar günü saat 12.00'de başlayacak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalimerhaba Cup Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement