Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in Kabrini Ziyaret Etti... - Son Dakika
Güncel

Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in Kabrini Ziyaret Etti...

Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet\'in Kabrini Ziyaret Etti...

İstanbul'un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı (SP) Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret etti.

31.05.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı (SP) Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Fatih Sultan Mehmet'in kabrini ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,

İnşallah onun bize emaneti olan Ayasofya'da en kısa zamanda Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'nin vakıfnamesine uygun ve tekrar cami olarak ibadete açılır. Biz bunu istiyoruz ve bekliyoruz. Bu konuda kim adım atarsa biz onun yanındayız

Herkes şunu bilsin ki, milli ittifakımız güçlü bir grupla meclise girip milli iktidarı kurduğunda ilk yapacağımız işlerden bir tanesi de inşallah Ayasofya'da zincirleri kırmak, tekrara Ayasofya'yla Müslümanları buluşturmak olacaktır

Haber Yaşar KAÇMAZ İstanbul, DHA

'Milli ittifak' yaparak seçime girmeye hazırlanan SP ve BBP liderleri Kamalak ve Destici, Fatih Sultan Mehmet'in Fatih Camii avlusundaki kabrini ziyaret etti. Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in kabri önünde dua etti. Duaların ardından gazetecilere açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Peygamber efendimiz, 'İstanbul mutlaka fethedilecektir, onu fetheden komutan ne güzel komutan, onun askerleri ne güzel asker' müjdesini vurguluyordu. Bundan 562 yıl önce İstanbul fethedildi. Karadan gemiler yürüttüler ve 1453'te İstanbul fethedildi. Bugünkü torunlar, ecdadın o ruhunu taşımaktadır. Şu an İslam coğrafyası darmadağın, perişan bir vaziyette. Eminiz ki Fatih'in ruhunu taşıyan bugünkü nesil bu dağınıklığa son verecektir dedi.

AYASOFYA'DA EN KISA ZAMANDA FATİH SULTAN MEHMET HAN HAZRETLERİ'NİN VAKIFNAMESİNE UYGUN VE TEKRAR CAMİ OLARAK İBADETE AÇILIR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici ise Fethin 562. yıldönümünü kutladığımız, idrak ettiğimiz bugünlerde tekrar Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'ne, bütün muzaffer kumandanlarına ve askerlerine milletimiz adına, İslam coğrafyası adına şükranlarımı sunuyorum. Bugün bizler onların torunları olarak bugün burada kabri başındayız. Onların bize emanet ettiği bu emaneti inşallah dünya var oldukça kıyamete kadar koruyacağız. İnşallah onun bize emaneti olan Ayasofya'da en kısa zamanda Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'nin vakıfnamesine uygun ve tekrar cami olarak ibadete açılır. Biz bunu istiyoruz ve bekliyoruz. Bu konuda kim adım atarsa biz onun yanındayız. Herkes şunu bilsin ki, milli ittifakımız güçlü bir grupla meclise girip milli iktidarı kurduğunda ilk yapacağımız işlerden bir tanesi de inşallah Ayasofya'da zincirleri kırmak, tekrara Ayasofya'yla Müslümanları buluşturmak olacaktır diye konuştu.

İNŞALLAH 7 HAZİRAN YENİ BİR MİLAT OLUR

Destici, Bank Asya'ya el konulmasıyla ilgili bir soru üzerine de TMSF belli bir kısmına el koyduğunda da bunun hukuki değil, bir siyasal karar olduğunu söyledik. Anayasa şu anda askıya alınmış. Çok yadırgamıyoruz. İnşallah 7 Haziran yeni bir milat olur. Tüm hukuksuzluklar ve haksızlıklar düzeltilir. Tüm hak gaspına uğrayanların da hakları geri iade edilir diye cevap verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in Kabrini Ziyaret Etti... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement