Kampın Gözdesi Çetin - Son Dakika
Spor

Kampın Gözdesi Çetin

Kampın Gözdesi Çetin

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün başarılı sağ kanat oyuncusu Abdullah Çetin performansıyla göz dolduruyor.

16.08.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün başarılı sağ kanat oyuncusu Abdullah Çetin performansıyla göz dolduruyor.

"Lige Fazlasıyla Hazırız"

Yeşil sarı beyazlı kulüpte kampın gözdesi konumundaki Abdullah Çetin, açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesinde kendini çok iyi hissettiğini anlayan Çetin, "Takım olarak çok iyi bir konumdayız. Şimdiye dek oynadığımız her 3 hazırlık maçını da kazandık. Kamptaki bu performansımızı Lig maçlarına da yansıtabilirsek ki, yansıtacağımıza da en ufak kuşkum yok. O zaman bu ligde kimse bizi tutamaz. Zaten lige çok iyi bir başlangıç yamamız durumunda rakiplerimizin toparlanmasına kadar aradaki farkı da açmış olacağız. Bu nedenle ligin ilk maçını çok önemsiyorum. Bir takım lige nasıl başlarsa ilk 6- 7 hafta öyle gidiyor. Bu nedenle iyi başlayacağımıza inanıyorum. Çünkü biz liga fazlasıyla hazırız" dedi.

" Buca'ya Şans Vermiyorum"

Ligin ilk maçında sahalarında İzmir ekibi Buca'yı konuk edeceklerini anımsatan Çetin, "Buca geçen sezon bir üst ligden düştü, iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Ama biz onlardan çok daha iyi ve de güçlüyüz. Bunu ligin ilk maçında onları yenerek göstereceğiz. Ben Bucaspor'a şans vermiyorum. O maçtan zaferle ayrılan taraf olacağız" diye konuştu.

"Taraftarı özledim"

Amed S.K. taraftarlarını çok özlediğini ve onlarla bir an önce buluşmak istediğini de sözlerine ekleyen çetin, sözlerini şöyle noktaladı:

"Amed'in o muhteşem taraftarlarını çok özledim. Eminim onlar da beni çok özlemiştir. Bu sezon taraftarları coşturmaya hazırım. Onlar da bizi ateşlemeye hazır olsun. Lige çok az bir süre kaldı. Hasret bitecek."

KAYNAK: ÖZGÜR HABER GAZETESİ

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kampın Gözdesi Çetin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement