Kamyon Devrildi, Çevrecileri Kızdıran Manzara Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Devrildi, Çevrecileri Kızdıran Manzara Ortaya Çıktı

Kamyon Devrildi, Çevrecileri Kızdıran Manzara Ortaya Çıktı

Marmaris'te yol çalışmasından çıkan toprak ve kayaları taşıyan kamyon ormanlık alana devrildi "Kamyonun ormanlık alana moloz dökerken devrildiği" iddiasını araştırmak üzere bölgeye giden çevreciler, yol kenarlarına ve ormanlık alana dökülmüş atıklarla karşılaştı Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Kutengin:

25.02.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te meydana gelen heyelandan çıkan toprak ve kayaları taşıyan kamyonun ormanlık alana devrilmesi, çevrecileri kızdıran manzarayı ortaya çıkardı.

İçmeler-Marmaris karayolunun Seyirtepesi mevkisinde geçen ay meydana gelen heyelanın ardından yolun kapalı kalan şeridinin temizlenmesi ve kaymaya neden olan tepenin düzleştirilmesi çalışmalarına başlandı. Çalışmayı yapan taşeron firmanın toprak ve kaya taşıyan kamyonlarından birisi, gece saatlerinde Asparan mevkisindeki ormanlık alana devrildi. Kamyon ağaçlara takılıp dururken, yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı.

"Kamyonun ormanlık alana moloz dökerken kayarak uçuruma devrildiği" iddiaları üzerine Marmaris Çevrecileri Derneği yetkilileri, bölgeye giderek inceleme yaptı. Çevreciler, yol kenarına ve ormanlık alana atılmış molozlar ve çöplerle karşılaştı.

Dernek Başkanı Ahmet Kutengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, aldıkları ihbar üzerine olay yerine geldiklerini belirterek, "Erozyon sonrası ortaya çıkan atıkların buraya dökülmesi, vahim bir olay. Aşağıda evler de vardı. Çam ağaçlarının, evlerin olduğu bir bölgeye bunların dökülmesi çok acı bir durum. Moloz dökerken düşen kamyon daha aşağıya gidip, daha fazla ağaca ve evlere zarar verebilirdi" dedi.

Bölgedeki ormanlık alanda çok fazla moloz atığı ve çöple karşılaştıklarını ifade eden Kutengin, duruma tepki göstererek yetkililerin bunun önüne geçmesi gerektiğini dile getirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamyon Devrildi, Çevrecileri Kızdıran Manzara Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement