Kanadı Kırık Yavru Kartal Tedavi İçin Şanlıurfa'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Kanadı Kırık Yavru Kartal Tedavi İçin Şanlıurfa'ya Gönderildi

Kanadı Kırık Yavru Kartal Tedavi İçin Şanlıurfa\'ya Gönderildi

Mardin'de, kanadı kırık halde bulunan yavru kartal, ilk müdahalesinin ardından, tedavisi yapılmak üzere Şanlıurfa'ya gönderildi.

17.04.2014 13:59

Mardin'de, kanadı kırık halde bulunan yavru kartal, ilk müdahalesinin ardından, tedavisi yapılmak üzere Şanlıurfa'ya gönderildi.

Mardin İstasyon Mahallesi'nde vatandaşların bulup Orman Su İşleri Müdürlüğü görevlilerine haber verdiği yaralı yavru kartal, Büyükşehir Belediyesi veterinerleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra tedavi için Şanlıurfa'ya gönderildi. Orman Su İşleri Müdürü Mustafa Altıntaş, vatandaşların haber vermesiyle birlikte olay yerine görevlileri gönderdiklerini belirterek, "Haberi alır almaz hemen adrese giderek yaralı kartalı teslim aldık. Kanadı kırık kartal yavrusu 6 aylık. Muhtemelen kanadını sivri bir yere çarpmış. Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'nda veteriner hekim Osman Karahan'a teslim ettik. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yavru kartalı hep birlikte et ile besledik. Yavru kartalın tekrar doğaya salınabilecek duruma gelebilmesi için tedavisinin 15'nci Bölge Müdürlüğümüz'e bağlı olan Şanlıurfa Hayvan Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi'ne tedavisinin devamı için gönderiyoruz" dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan veteriner Osman Karahan ise, yaralı halde kendilerine getirilen yavru kartala gerekli ilk müdahalenin yapıldığını belirterek, tedavisinin devamı için daha iyi imkanlara sahip olan Şanlıurfa'ya gönderdiklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanadı Kırık Yavru Kartal Tedavi İçin Şanlıurfa'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement