Kanamalı Hasta Kızakla Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Kanamalı Hasta Kızakla Hastaneye Ulaştırıldı

Kanamalı Hasta Kızakla Hastaneye Ulaştırıldı

Bitlis'in Kavakbaşı beldesinde oturan Şadiye Adlım rahatsızlanınca hastaneye önce kızak, sonra ambulansla ulaştırıldı.

22.03.2013 14:01  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Kavakbaşı Beldesinin Çimen Mahallesinde oturan ve kanaması olduğu için hastaneye önce kızak, sonra ambulansla ulaştırılan 40 yaşındaki Şadiye Adlım, sağlığına kavuştu.

Bitlis'in Kavakbaşı Beldesinin Cimen Mahallesi'nde oturan 6 çocuk annesi Şadiye Adlım, 7'nci çocuğuna 5 aylık hamileyken kanama geçirdi. Yolları kardan kapalı olduğu için yakınları genç kadını, daha yakın olduğu için Muş'un Hasköy İlçesine bağlı Karakütük köyüne indirmeye karar verdi.

Yetkililerden Karakütük köyüne ambulans gönderilmesini isteyen yakınları, 11 Mart günü kızağı seyde gibi kullanarak yola çıktı. Yaklaşık 2 saat süren zorlu bir yolculuğunun ardından Karakütük köyüne gelen hasta, bekleyen ambulansa nakledildi ve Muş Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesine kaldırıldı. Bebeğini kaybeden Şadiye Adlım, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Eşi Şadiye Adlım'ın 11 Mart günü yaşadıkları zorlukları cep telefonuna saniye saniye kaydettirdiklerini anlatan Mehmet Adlım, "Mahalle, Bitlis'e 60, Muş'a ise 37, Muş'un Hasköy İlçesinin Karakütük köyüne ise 9 kilometre uzaklıkta. Eşimi kızakla getirdik ama bebeğini kurtaramadık. Ama yine de çok şükür eşim iyişelip taburcu oldu" dedi. - Muş/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanamalı Hasta Kızakla Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement