Kanser Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Güncel

Kanser Masaya Yatırılacak

Bayraklı Belediyesi çağımızın en büyük hastalığı olan "kanser ile mücadele ve erken teşhis" konulu bir konferans düzenleyecek.

29.01.2016 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 Şubat'ta Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda düzenleyecek konferansa alanında uzman hekimler katılacak.

Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, İzmir Üniversitesi Hastanesi işbirliği ile kanserde erken tanı ve korunma adı altında bir konferans düzenleyecek. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri olan kanserin masaya yatırılacağı konferansa Prof. Dr. Melikşah Ertem ile Doç. Dr. Çağatay Arslan konuşmacı olarak katılacak. Konferans 4 Şubat Perşembe günü saat 14.00'de Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

UZMAN HEKİMLERLE VATANDAŞI BULUŞTURUYORUZ

Farklı konularda düzenledikleri sağlık konferanslarıyla vatandaşlara bilgilendirdiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşlarımızı konularında uzman hekimlerle bir araya getiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde grip konusu masaya yatırıldı. Konferansa katılanlar kafalarındaki soruları bizzat konunun uzmanına soruyor. Kanser, maalesef günümüzde sıkça rastladığımız bir hastalık. Kanser ile mücadele ve erken teşhis önemli. Şimdi de bu konu masaya yatırılacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kanser Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement