Kanserden Ölen Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kanserden Ölen Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi

Kanserden Ölen Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi

Zonguldak'ta bir süredir dil kanseri tedavisi gören ve dün hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi 2 çocuk babası 64 yaşındaki Ramazan Yaşar Sağkanın cenazesi, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

14.12.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta bir süredir dil kanseri tedavisi gören ve dün hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi 2 çocuk babası 64 yaşındaki Ramazan Yaşar Sağkanın cenazesi, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uyguma ve Araştırma Merkezi'nde dün hayatını kaybeden Sağkan'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi Acılık Hz. Ali Camisi'ne getirildi. Cenazeye, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, askeri erkan, muharip gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli Sağkan'ın cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanserden Ölen Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi
    10:46 Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi

    Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Olağan Kongresinde mevcut başkan Saim Gökkaya, ek listeyle seçime girdi ve 7'inci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Gökkaya, beldelerine ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu
    10:43 Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu

    MAK Araştırma tarafından yapılan ankete göre, Ankara'da yapılan yerel seçimlerde CHP'nin adayı Mansur Yavaş, yüzde 44'lük kesimin desteğini alarak önde görünüyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok ise yüzde 38'de kaldı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı
    10:42 CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı sarayının şubat ayı harcamasının geçen yıla göre 3'e katlandığını belirtti. Sarayın harcamalarının artmasına rağmen emekliye kaynak ayrılmadığını vurgulayan Bulut, vatandaşın borç yükünün arttığını ifade etti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi
    10:41 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, down sendromlu sporcuların kazanma azmi ve centilmence mücadelelerinin tüm madalya ve kupaların üzerinde olduğunu belirtti.

  • Elazığ'da Ramazan Ayında Camilerde Mukabele Geleneği
    10:40 Elazığ'da Ramazan Ayında Camilerde Mukabele Geleneği

    Elazığ'da Ramazan ayında camilerde mukabele geleneği devam ediyor. Hz. Muhammed ve Hz. Cebrail'in Kur'an-ı Kerim'i karşılıklı okumaları anlamına gelen mukabele geleneği, İmam-ı Azam ve İzzet Paşa ile Saray camilerinde yaşatılıyor. Genç hafızlar ve öğrencilerin de katıldığı mukabele, camii cemaati tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.


Advertisement