Kanserli Stand Up'çının Belgeseli Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kanserli Stand Up'çının Belgeseli Yapıldı

Kanserli Stand Up\'çının Belgeseli Yapıldı

Bursa'da 16 yıl önce akciğer kanseri olan ve kendisine "3 ay ömrün var" denilen Latif Kalkandere, senelerdir sahnelerde insanları güldürüyor.

17.12.2013 14:53

Bursa'da 16 yıl önce akciğer kanseri olan ve kendisine "3 ay ömrün var" denilen Latif Kalkandere, senelerdir sahnelerde insanları güldürüyor.

"Hastayım, Yaşıyorum, Buna Ben de Şaşıyorum" isimli tek kişilik gösterisini 10 yıldır sahneleyen Latif Kalkandere'nin belgeseli yapıldı. "İnsan" adlı belgesel TRT Haber'de 19 Aralık Perşembe günü 11.45'te yayınlanacak. Kalkandere, kanser hastalarına bu hastalıkla mücadele hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Her şeye rağmen hayatın çok güzel olduğunu söyleyen Kalkandere, "Gülmeyi ve gülümsemeyi asla unutma. Kanserle mücadelede en önemli kıstas haline şükretmek. 'Allah'ım neden ben' diye şikayet etme. Çünkü sigara ve alkol kullanırken seni yaratana sormadın. Allah'tan dayanmak için sabır ve şifa iste, ancak şikayet etme" dedi.

Kalkandere, "Kendine acımaktan ve kendini acındırmaktan vazgeç. Yakınlarına kötü davranma, çünkü seni onlar hasta etmedi. İştahın olmadığında sirkeli sarımsaklı işkembe çorbası iç. Hastalıktan sonra enfeksiyon kapmamaya özen göster; öpüşme, ama tokalaş. Mutlaka doğaya çık, çünkü en iyi ilaç doğadır. Sana alternatif ilaç diye tavsiye edilen uyduruk ilaçlara da asla itibar etme" diye kanser hastalarına tavsiyelerde bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanserli Stand Up'çının Belgeseli Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement