Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan Yüzüak'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan Yüzüak'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı\'dan Yüzüak\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede eğitim faaliyetlerinin en etkin şekilde gerçekleşmesi adına belediye olarak var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

10.08.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede eğitim faaliyetlerinin en etkin şekilde gerçekleşmesi adına belediye olarak var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Mandalı, "Eğitim alanında yapılan yatırımlar hiçbir zaman yeterli olmayacaktır. Bu anlayışla, yeni dönemde de eğitim adına birçok çalışmamız olacaktır. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak da "İnşallah görev süremiz boyunca gerek Kapaklı Belediyesi ile gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışarak, ilçenin eğitim alanında ilerlemesine katkı sağlarız" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan Yüzüak'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement