Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Sen Tescilli Hırsızsın" - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Sen Tescilli Hırsızsın"

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Sen Tescilli Hırsızsın"

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yasa dışı yollarla çek senet tahsilatı yapmak suçundan tutuklanan Kapaklı Belediyesi eski zabıta görevlisi Cüneyt E.’nin kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

18.06.2014 09:22

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yasa dışı yollarla çek senet tahsilatı yapmak suçundan tutuklanan Kapaklı Belediyesi eski zabıta görevlisi Cüneyt E.'nin kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

Cüneyt E.'nin yıllarca Kapaklı Belediyesi'nde zabıta personeli olarak görev yaptığını ve iyi bir ücretle çalıştığını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, "Fakat kendisi sürekli haybeye para kazanma derdindeydi. Nitekim bunun sonucunda da yasa dışı yollardan çek senet tahsilatı yapmaya başlamış. Sonunda da Kapaklı polisi tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Akabinde yaptığı açıklamalarla, hakkımda asılsız iddialarda bulunuyor. Tek derdi haybeye para kazanmak" dedi.

Açıklamalarının devamında Cüneyt E.'ye seslenen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Sen tescilli hırsızsın. Sen adam olsan biz sana zaten sahip çıkardık. Bu gibi eşkıya tipli insanlar maalesef yaşamımızın her alanında var. Onun amacı da haybeye para kazanmaktır. Biz pazar esnafımızın sesine kulak verdik" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: 'Sen Tescilli Hırsızsın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUZAFFER TÜRAN: AÇIKLAMA YAPMALARI GEREKİYOR HALKA 0 0 Yanıtla

Advertisement