Kapaklı'da Eylül'de 23 İmar Durumu Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da Eylül'de 23 İmar Durumu Düzenlendi

Kapaklı\'da Eylül\'de 23 İmar Durumu Düzenlendi

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Eylül ayı içerisinde imar planları ile ilgili 23 düzenleme yaptıklarını açıkladı.

13.10.2014 09:22

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Eylül ayı içerisinde imar planları ile ilgili 23 düzenleme yaptıklarını açıkladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği 'Aylık Değerlendirme Toplantısı' kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 'Eylül Ayı Faaliyetleri' hakkında bilgilendirmede bulundu. Eylül ayında 23 adet imar durumu düzenlendiğini söyleyen İrfan Mandalı, "İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce bir aylık süre zarfında toplam 26 adet yapı ruhsatı, 126 adet de yapı kullanma izin belgesi düzenlendi. 15 adet kat irtifakı düzenlenmiş, ayrıca 9 adet şikayet de incelenmiş ve cevaplandırılmıştır" dedi.

Bir aylık süre zarfında 154 adet inşaatın hak ediş kontrollerinin yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Mandalı, "Eylül ayında 4 adet tevhit, ifraz işlemi tamamlandı. Bir ay içinde 18 adet geçici ustalık belgesi düzenlenirken, 20 adet de asansör kontrolü ve tescili yapıldı. Ayrıca Resmi kurumlardan gelen 21 adet evraka da cevap verildi ve 4 adet de encümen kararı alındı" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da Eylül'de 23 İmar Durumu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement