Kapaklı'da İnönü ve İsmet Paşa Mahallesi Birbirine Bağlanacak - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da İnönü ve İsmet Paşa Mahallesi Birbirine Bağlanacak

Kapaklı\'da İnönü ve İsmet Paşa Mahallesi Birbirine Bağlanacak

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde başlatılan Karagöz Deresi kanal inşaatı çalışmalarının ardından İnönü ve İsmet Paşa mahallelerinin birbirine bağlanması planlanıyor.

07.07.2015 11:00

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde başlatılan Karagöz Deresi kanal inşaatı çalışmalarının ardından İnönü ve İsmet Paşa mahallelerinin birbirine bağlanması planlanıyor.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe içerisinden geçen Karagöz Deresi'nin Emlak Konutları ve Yıldız Kent Konutları arasında kalan 130 metrelik bölümünün kutu menfez yapım çalışmalarını sürdürüyor. Karagöz Deresi kanal inşaatı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Karagöz deremizde kanal inşaatında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 130 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde 4 metre yüksekliğinde 2 bölümden oluşacak kutu menfez ile İnönü ve İsmet Paşa mahallemizi birbirine bağlamayı planlıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında iki mahallemiz arasında geçişi kolaylaştıracak olan kutu menfez ile, yolumuzu yaya ve araç trafiğine açmış olacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da İnönü ve İsmet Paşa Mahallesi Birbirine Bağlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement