Kaplan: "Ben Nöbetçi Hoca Değilim" - Son Dakika
Spor

Kaplan: "Ben Nöbetçi Hoca Değilim"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Ben nöbetçi hoca değil, Gençlerbirliği’nin, İlhan Cavcav’ın inandığı, güvendiği bir hocayım. Onun için de bugün buradayım” dedi.

18.12.2015 10:19

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Ben nöbetçi hoca değil, Gençlerbirliği'nin, İlhan Cavcav'ın inandığı, güvendiği bir hocayım. Onun için de bugün buradayım" dedi.

Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Mustafa Kaplan ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarını devam ediyor. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan Kaplan yönetimindeki antrenman, koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Hazırlıklar, yarı alanda yapılan çift kale maç ile son buldu. Tedavileri devam eden Doğa, Djalma ve Halil İbrahim çalışmalarda yer almadı.

Gençlerbirliği takımına gelişi hakkında açıklamalarda bulunan Kaplan, "Bütün kulüplerde bir nöbetçi hoca vardır. Her kulübün böyle bir boşluk oluştuğu zaman inanacağı, güveneceği bir hoca vardır. Başkanımız da bu konuda bize güveniyor. Bize güvendiği için de ben ona teşekkür ediyorum. Başkanımız bu görevi bize verdi, biz de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"BEN NÖBETÇİ HOCA DEĞİLİM"

"Ben zorlukları seven, her zaman taşın altına elini sokan bir adamım" diyen Kaplan, şunları kaydetti:

"Hiçbir zaman korkmuyorum. Ben oyuncu grubuna da çok güveniyorum, inanıyorum. Sonuçta 5 oyuncuyu Hacettepe'den ben getirmiştim. Bu sene yapılan yabancı transferlerin 5 tanesini de ben almıştım. Camiayı ve futbolcuları iyi biliyorum. Biz bunun altından rahatlıkla da kalkacağız ama ben yine söylüyorum; ben nöbetçi hoca değil, Gençlerbirliği'nin, İlhan Cavcav'ın inandığı, güvendiği bir hocayım. Onun için de bugün buradayım."

"BİZ BU KULÜBÜN ASKERİYİZ"

Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlardan destek isteyen Kaplan, "Bundan sonraki süreci başkan bilir, yönetim kurulu bilir. Biz önümüzdeki 2 maça bakacağız. Önce Fenerbahçe, sonra pazartesi oynayacağımız Eskişehirspor maçı var. Ondan tekrar otururuz, başkanımız, yönetim kurulumuz ona göre karar veririz. Başkanımızın vereceği her türlü karara saygılıyız. Başkanımız 'devam et' derse ederiz, 'Hacettepe'ye git' derse gideriz, 'aşağıda kal' derse gideriz. Çünkü biz bu kulübün askeriyiz. Bana göre her kulübün daimi hocaları vardır. Biz de bunlardan bir tanesiyiz. Mustafa Kaplan'ın Türk futboluna yaptıkları da ortada. Ankaragücü'nde yaptıklarıyla, Hacettepe'de yaptıklarıyla her şey ortada ama burada benim istediğim Pazar günü taraftarlarımızın takımımıza sahip çıkmaları, bizi desteklemeleri; bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Biz geçen sene de Fenerbahçe'yi Ankara'da 2-1 yenmiştik. O zaman da ben bu takımın yardımcı antrenörüydüm" şeklinde konuştu.

STANCU: "ŞU ANDA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADIK"

Hoca değişikliğini değerlendiren Gençlerbirliği'nin başarılı forvet oyuncularından Stancu ise, "Tabi ki hoca değişikliği kulüp için, camia için çok iyi bir şey değil ama geçmişte kaldı. Biz bu işi atlattık. Odaklanmamız gereken, motive olmamız gereken bir maç var, ona motive oluyoruz, onun için çalışıyoruz. Çünkü kulübümüz ve camiamızın bizden beklentileri daha fazla. Şu anda beklentileri karşılayamadık. İstediğimiz pozisyonda değiliz. Umarım beklentileri karşılayıp iyi bir pozisyona geliriz" diye konuştu.

"KAYBETMEMEMİZ GEREKEN BİR MÜSABAKA"

Fenerbahçe maçı ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Stancu, "Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynayacağız. Şimdiye kadar birçok maç kaybettik. Öncelikle kaybetmememiz gereken bir müsabaka, artık kaybetmemeliyiz. Çok puan kaybettik, çok mağlubiyetler aldık. Umarım maçtan sonra mutlu olan taraf biz oluruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kulübün orta saha oyuncularından Guido Koçer de Fenerbahçe maçının zorluğuna vurgu yaparak, iyi motive olmaları gerektiğini, hoca değişikliği sonrası oyuncular için yeni bir pencerenin açıldığını ve Fenerbahçe maçında ellerinden geleni yaparak iyi bir sonuç almak istediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaplan: 'Ben Nöbetçi Hoca Değilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement