Kar, Kütahya'da Hayatı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Kar, Kütahya'da Hayatı Felç Etti

Kar, Kütahya\'da Hayatı Felç Etti

Kütahya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayati felç ederken, il genelinde yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

12.01.2015 20:44

Kütahya'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayati felç ederken, il genelinde yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Yoğun kar yağışı sebebiyle Kütahya-Afyonkarahisar ve Kütahya- Eskişehir, Kütahya- Gediz ve Kütahya- Tavşanlı karayollarında yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kamyon ve TIR'ların yola çıkışına izin verilmiyor. Kamyon ve TIR'lar, dinlenme tesislerinde bekletiliyor.

Sürücüler, "Yoğun kar yağışı sebebiyle Kütahya'da mahsur kaldık. Bu gece buradayız. Yollar açılırsa yolumuza devam edeceğiz. Yolların açılmasını bekliyoruz" dediler.

Kent merkezinde kar kalınlığı 60, yüksek kesimlerde de 1 metreye ulaştığı öğrenildi.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri, yoğun kar yağışı sebebiyle yaklaşık 150 köy yolunun ulaşıma kapandığını ifade ettiler. Ekiplerin, köy yollarının tekrar ulaşıma açılmaya çalışma başlattığı belirtildi.

Bu arada, Kütahya Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, diğer araçların kar lastiksiz ve zincirsiz yola çıkmalarına izin vermiyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar, Kütahya'da Hayatı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement