Kar Tatili Çocuklara Yaradı - Son Dakika
Güncel

Kar Tatili Çocuklara Yaradı

Kar Tatili Çocuklara Yaradı

Denizli’nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, kar topu oynayarak gönüllerince eğlendi.

18.01.2016 15:51

Denizli'nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, kar topu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı Denizli'nin bazı ilçelerinde etkili oluyor. Kentin yüksek kesimleri beyaza bürünürken, Çameli ilçesinde de kar yağışı gece boyunca sürdü. İlçe merkezinde 15 santimetreye kadar varan kar yağışının ardından Çameli Kaymakamlığı okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Açıklamanın ardından sokaklara çıkan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Evden getirdikleri naylonlarla kayak yapan çocuklar, daha sonra kar topu oynadı.

Bembeyaz olan ilçede vatandaşlar da bir yandan ev ve iş yerlerinin önünü temizlerken diğer yandan kardan adam yaptı. Öte yandan itfaiye çalışanlarının da itfaiyeci kardan adam yapması dikkat çekti.

Yoğun kar yağışının ardından yolların açık kalması için çalışmalar ise devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ekipleri kardan dolayı kapanabilecek yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Yolların kapanmaması için kar küreme ve iş makineleri ile çalışmalarını sürdüren ekipler, yolların açık olduğunu söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Tatili Çocuklara Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement