Eksi 10 Derecede Sıcak Havuz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Eksi 10 Derecede Sıcak Havuz Keyfi

Eksi 10 Derecede Sıcak Havuz Keyfi

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin dış havuzları ilginç manzaralar oluşturdu. Eksi 10 derecede kar masajı yaparak üşüyenler, kendilerini sıcak suya bırakarak ısındı.

11.02.2015 20:53  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralıksız yağan kar Afyonkarahisar'da yaşamı olumsuz etkilerken, hava sıcaklıkları da sıfırın altına düştü. Özellikle şehirlerarası yollarda ulaşımda aksamalara neden olan kar, kent merkezinde yarım metreyi buldu. Pek çok kişi kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşarken, karın tadını çıkaranlar ise termal tatilciler oldu.

ÖNCE KAR MASAJI SONRA SICAK SU

Afyonkarahisar'daki 5 yıldızlı termal tesislerin dış havuzları ilginç manzaralar oluşturdu. Eksi 10 derecede kar masajı yaparak üşüyenler, kendilerini sıcacık suya bırakarak ısındı. Termal otellerin havuz başında kartopu savaşı yapan tatilciler üşüdüklerinde ise termal suya atladı.

'KARDA YÜZMEK HARİKA BİR DUYGU'

Antalya ve Kıbrıs gibi yaz tatilinin gözde olduğu sahil bölgelerinden gelenler kar altında yüzmenin mutlaka bir kez yaşanması gereken bir deneyim olduğunu söyledi. Antalya'da kar göremediklerini vurgulayan tatilcilerden Kibriye Raşidova, "Hava soğuk olsa bile hiç hissetmiyorsunuz. Sıcak su üşümenizi engelliyor. Kar görmeyi bile ummuyorduk, karda yüzdük bu harika bir duygu. Herkes tatil için Antalya'ya gider, biz Antalya'dan Afyon'a geldik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eksi 10 Derecede Sıcak Havuz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement