Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar Kazakistan'da - Son Dakika
Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar Kazakistan'da

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, resmi ziyaret için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da Genelkurmay Başkanı Korgeneral Saken Jasuzakov ve Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Murat Maykiyev ile bir araya geldi.

07.04.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, resmi ziyaret için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da Genelkurmay Başkanı Korgeneral Saken Jasuzakov ve Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Murat Maykiyev ile bir araya geldi.

Savunma Bakanlığında basına kapalı yapılan görüşmede askeri eğitim alanındaki ikili işbirliğinin ele alındığı öğrenildi.

Orgeneral Akar, görüşmeden önce Türkiye'nin Astana Büyükelçiliğinde Büyükelçi Ömer Burhan Tüzel ile görüştü ve Tüzel'e plaket takdim etti. Akar, Astana'daki Yesil Nehri'nin kıyısındaki parkta 2009'da inşa edilen Atatürk heykeline çelenk de bıraktı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar, ziyaretinin ikinci gününde Kazakistan Ulusal Savunma Üniversitesi ve ASELSAN ile Kazakistan Engineering şirketinin ortaklaşa kurduğu savunma sanayi fabrikasını ziyaret edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar Kazakistan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement