Karabalık, Konukları İle Yakından İlgilendi - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Konukları İle Yakından İlgilendi

Karabalık, Konukları İle Yakından İlgilendi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yoğun çalışma temposunda ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor.

11.11.2013 14:59

Karabalık'ın ziyaretçileri arasında teşekküre gelen sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra ilçedeki eğitim kurumlarının temsilcileri de yer almakta.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ziyaretçileri arasında Kalyoncu Vakfı Genel Sekreteri Mikail Kalyoncu, kurucular Menderes Kalyoncu, İsmail Kalyoncu, Bahattin Kalyoncu'dan oluşan heyette yer aldı. Eğitim ve sağlık alanında çalışma yapan vakıf yetkilileri düzenledikleri şenliğe katkılarından dolayı başkana teşekkür etiler.

Siyasi hayatında başkana başarılar dileyen vakıf yetkilileri ardından Köseköy Fatih Mahallesi Sendikalı Çalışanlar Sitesi'nin yeni seçilen yönetim kurulu nezaket ziyaretinde bulundu. Site yönetim kurulu başkanı Tolga Kasımoğlu ile Nurdoğan Tuncel, 184 daireli olan siteleriyle ilgili taleplerine çözüm noktasında desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

SS 80 nolu Birleşik Kartepe Otobüsçüler Kooperatifi yöneticileri Mahmut Aktaş ve Özcan Kantik de ziyaretlerinde birleşme süreci ile ilgili başkana bilgi aktardılar. Sarımeşe Kopperatifi ile birleştiklerini kaydeden otobüsçüler, başkanın otobüsçü kooperatiflerine verdiği destekler için de teşekkür ettiler.

Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu, Osmangazi Okulu idareci ve yöneticileri de başkanı makamında ziyaret ettiler. Belediye başkanının eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek için teşekkür eden eğitimciler, Başkan Karabalık da, kalkınmanın önceliğinin eğitimden geçtiğini ifade etti.

Başkan Karabalık, "Göreve geldiğimiz günden itibaren farklı branşlarda eğitim veren yeni eğitim kurumlarını ilçeye kazandırdık. Bu eğitim kurumları ile eğitim seviyemiz yükselişe geçti. Eğitim konusunda yıllardır verdiğimiz desteği şimdi yerel yönetici olarak vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkana ziyaretçilerinden, Kartepeli fotoğraf sanatçısı Muharrem Bucan da, zirveden çektiği Kartepenin Körfez manzaralı fotoğrafını hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Konukları İle Yakından İlgilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement