Karabük 2.5 Ay Önce Kaybolan Kadın Filyos ve Araç Çaylarında Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Karabük 2.5 Ay Önce Kaybolan Kadın Filyos ve Araç Çaylarında Aranıyor

Karabük 2.5 Ay Önce Kaybolan Kadın Filyos ve Araç Çaylarında Aranıyor

2.5 ay önce kaybolan kadın Filyos ve Araç çaylarında aranıyorBülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)- KARABÜK'te, 2.5 ay önce "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan 72 yaşındaki Hatice Özkur, AFAD ekipleri tarafından kentin yanından geçen Araç ve Filyos Çaylarında aranıyor.

14.05.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2.5 ay önce kaybolan kadın Filyos ve Araç çaylarında aranıyor

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)- KARABÜK'te, 2.5 ay önce "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan 72 yaşındaki Hatice Özkur, AFAD ekipleri tarafından kentin yanından geçen Araç ve Filyos Çaylarında aranıyor.

2 çocuk annesi Hatice Özkur, geçen 29 Şubat sabahı Yeşil Mahalle, Cami Altı Sokak'taki evinden ekmek almak için çıktıktan sonra geri dönmedi. Çocukları İsmet ve Hikmet Özkur, aramalara rağmen annelerini bulamayınca, polise başvurdu. Yapılan aramalarda yaşıl kadın bulunamadı. AFAD ekipleri, kadının düşmüş olabileceğini düşündükleri Araç ve Filyos Çaylarında arama başlattı. İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri ve Karadeniz Ereğli İtfaiye Gönüllüleri Derneği ekipleri de çalışmalara destek verdi. İki çayın kıyı bölgelerinde tarama, derin bölgelerde dalış yapılarak arama yapıldı. Şimdiye kadar yapılan bir sonuç alınamadı. Aramalarda 2 özel eğitimli köpek de yer aldı.

AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay, 50 kişilik bir ekiple hem karadan, hem de dalgıç ekipleriyle çayda arama yaptıklarını söyledi. Karabük'ten Yenice ilçesi çıkışına kadar olan çay boyunda aramaların süreceğini belirten Erbay, şöyle dedi:

"Çocukları annelerinin suya düşüp düşmediğini bilmek istiyor. En azından ona ait bir eşyanın, bir parçanın bulunmasını istiyor. Vatandaşımızın talebi ve sivil toplum kuruluşlarının önemini göstermek üzere bu aramayı gerçekleştiriyoruz. Bölgenin engebeli, çayın debisinin çok fazla olması ve görüşün kısıtlı olması nedeniyle aramalar zorlaşıyor. Biz buna rağmen aramalarımızı bir sonuç alıncaya kadar sürdürmek istiyoruz."

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük 2.5 Ay Önce Kaybolan Kadın Filyos ve Araç Çaylarında Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement