Karabük - Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Karabük - Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı 2 Yaralı

Karabük - Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı 2 Yaralı

Otomobil aydınlatma direğine çarptı 2 yaralı KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı.

09.04.2015 21:58

Otomobil aydınlatma direğine çarptı 2 yaralı

KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 18.00 sıralarında Safranbolu- Karabük çevre yolu Kireçkuyusu Mevkii'nde meydana geldi. Safranbolu ilçesinden gelip, Karabük'e gitmekte olan 40 yaşındaki Mehmet Ulamış yönetimindeki 78 SD 998 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü Ulamış, araç içinde sıkışırken yanındaki arkadaşı 48 yaşındaki Necdet Öztürk ise yaralandı. Öztürk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlatıldı. Ulamış, yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ulamış'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük - Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sağlam kaynak: Necdet öztürk özel bir hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ulamış ise karabük eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılmıştır. 0 0 Yanıtla

Advertisement