Karabük'te 40 gün sonra koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Karabük'te 40 gün sonra koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti

Son günlerde vaka sayılarının arttığı Karabük'te, entübe olarak yoğun bakımda tedavi gören 53 yaşındaki Alaattin Akın hayatını kaybetti. En son 40 gün önce ölüm vakasının olduğu şehirde koronavirüsten ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.

19.06.2020 20:40  Güncelleme: 22:31

Karabük'te yeniden görülmeye başlanan koronavirüs salgını nedeniyle (Kovid-19) hastanede tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti.

ENTÜBE OLARAK YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Ankara'da bir hastanede tedavi gören babasını ziyarete gittikten sonra rahatsızlanan ve yapılan testlerde korona virüs sonucu pozitif çıkan Alaattin Akın (53), Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaklaşık bir haftadır entübe olarak yoğun bakımda tedavisi süren Akın, tüm müdahaleye rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

40 GÜN SONRA KORONADAN BİR ÖLÜM DAHA

En son 13 Mayıs'ta korona virüsten dolayı ölümün gerçekleştiği kentte 40 sonra virüsten dolayı ölüm meydana geldi. Böylelikle kentte korona virüsten dolayı ölenlerin sayısı ise 11'e yükseldi.

"MESAFELİ SONUÇ BEKLEME" PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Alaattin Akın'ın cenazesi sosyal mesafeye dikkat edilerek cenaze aracından indirilmeden yakınlarının da katılımıyla kılındıktan sonra Karabük Belediyesine ait ekiplerce tabutla birlikte hazırlanan mezarda toprağa verildi.

Karabük'te 40 gün sonra koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti

Hayatını kaybeden Akın'ın, 8 Haziran'da sosyal medya hesabından hastane içinden çektiği ve altına "Mesafeli sonuç bekleme" diye yaptığı paylaşımı ise dikkat çekti.

"VAKA SAYILARI DÜŞÜŞE GEÇTİ"

Öte yandan Karabük'te son 3 haftada koronavirüs vakasında 76 kişi tespit edilmişti. Testleri pozitif çıkan ve hastaneye kaldırılarak tedavi edilen 30 kişi taburcu edilirken, bir kişi hayatını kaybetti, 45 kişinin ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam ediyor.

Karabük\'te 40 gün sonra koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te 40 gün sonra koronavirüs nedeniyle bir kişi daha hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement