Karabük'te "Kanyon Park Projesi" Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Karabük'te "Kanyon Park Projesi" Devam Ediyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park Projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni yüzü olacak.

23.05.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park Projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni yüzü olacak." dedi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların devam ettiği "Kanyon Park Projesi"nin tamamlanmasıyla birlikte bölgede büyük bir yaşam alanı oluşturulacağını söyledi.

Bugüne kadar ne söz verdilerse yaptıklarını vurgulayan Vergili, şöyle konuştu:

"Karabük'ü değişen, gelişen, büyüyen bir şehir haline getirmek, Karabük'e hizmet etmek en büyük görevimizdir. Geniş kapsamlı olan bu projede ilk adım köprü yapımıyla başladı. Kanyon köprü, Karabük ile Safranbolu'nun iki yakasını bir araya getirecek. Yapılacak köprü, araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden birisi olacak. 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park Projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni bir yüzü olacak. Yaya ve araç köprüsünün tamamlanmasıyla Kanyon Parkın Projesi'nin ilk ayağı bitmiş olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te 'Kanyon Park Projesi' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement