Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük\'ten Kısa Kısa

Safranbolu'da çeşitli suçlardan yakalaması bulunan 2 kişi göz altına alındı.

15.07.2015 17:35

Safranbolu'da çeşitli suçlardan yakalaması bulunan 2 kişi göz altına alındı.

Alınan bilgiye göre, çeşitli suçlardan araması bulunan U.Y (36) ve İ.Ö (23) ilçedeki rutin kontroller sırasında gözaltına alındı.

Gözaltına alınan U.Y'nin  4 yıl 2 ay ve İ.Ö'nin 4 yıl 8 ay cezası olduğu öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Karabük'te mezarlıklar temizledi

Karabük'te Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkların temizlendiği bildirildi.

Karabük Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bayram dolayısıyla mezarlıkların ziyaret edileceği dikkate alınarak, mezarlıkların temizlendiği belirtildi.

Karabük'ün mezarlık alanlarında verilen hizmet kalitesi, temizliği ve çevre düzenlemeleriyle dikkat çektiği belirtilen açıklamada, şehir dışından da gelecek olan ziyaretçilerin rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için bakıma alınan mezarlıklarda yabani otlar temizlenerek, daha düzenli bir görünüme kavuştuğu ifade edildi.

Karabük'te uyuşturucu operasyonu

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, takibe aldıkları A.T'yi (22) Öğlebelli Kavşağı'nda durdurdu. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 13,47 kilogram sentetik uyuşturucu bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement