Karacabey'de Kırsal Mahallelere Belediyeden Ekipman Desteği - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Kırsal Mahallelere Belediyeden Ekipman Desteği

Karacabey\'de Kırsal Mahallelere Belediyeden Ekipman Desteği

Karacabey Belediyesi; hizmet zincirine her geçen gün yeni bir halka daha eklerken, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği ile ortaklaşa geliştirdikleri projeler kapsamında, ilçedeki 64 kırsal mahalleye Tohum Ayıklama Makineleri ile Salça Çekme Makineleri'nin montaj işlemlerinin başladığı açıklandı.

16.08.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırsal mahallelerde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmaları adına geliştirdikleri projelerin hayata geçirilme çalışmalarını, kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şu ana kadar ekiplerin Canbaz, Dağkadı, Karakoca, Merkez Hamidiye mahallelerinde Tohum Ayıklama Makineleri'nin montajı ile Eskikaraağaç, Bayramdere, Keşlik, Hotanlı, Danişment, Gönü ve Arızköy mahallerinde Salça Çıkarma Makineleri montaj çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Hedefimiz Topyekûn Kalkınmış Modern Bir Kent

Karacabey'in sürekli büyüyen bir kent haline geldiğini anımsatan Başkan Özkan; "Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı, tüm kırsal mahalleleri kapsayacak şekilde genişletip kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Şüphesiz, ilçemiz tarım ve hayvancılığı merkezi olduğu kadar, tarıma dayalı sanayinin de başkenti konumunda. Sürekli büyüyen ve sanayi yatırımlarının gözdesi olan Karacabey'imizdeki kırsal mahallelerde, çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmalarına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, 85 mahallesi ile birlikte topyekûn kalkınmış modern ve müreffeh bir kent... Bu hedefimize de planladığımız şekilde kararlılıkla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de Kırsal Mahallelere Belediyeden Ekipman Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement