Karaçalı'da Vatandaşların Sorunu Tapu - Son Dakika
Yerel

Karaçalı'da Vatandaşların Sorunu Tapu

Karaçalı\'da Vatandaşların Sorunu Tapu

Antalya’nın Aksu ilçesinde belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi.

25.03.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Aksu ilçesinde belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mahalle toplantılarına Karaçalı Mahallesi ile devam etti. Halk toplantısında Başkan Şahin'e AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş eşlik etti.

Konuşmasına bir yıllık hizmetleri anlatarak başlayan Başkan Şahin, kısa sürede çok hizmet üretmeye çalışıldığını aktararak, "Biz imar planına ağırlık veriyoruz. Köyden mahalleye dönen 11 mahallede köy yerleşim planları hazırlandı. Aksu merkezde planlamaların bir kısmı bitirildi, semt polikliniğimiz hizmete başladı. Macun deresi ıslah ediliyor, bir yandan da parklar, plajlar, pazarlar ve köprüler yapıyoruz. 1 yılda kendimizi başarılı buluyoruz" dedi.

Vatandaşlar en büyük sorunlarının tapu olduğunu, ev yapamadıklarını, abonelik alamadıklarını ifade ederken, Başkan Şahin ise "Mahallede en büyük sıkıntı tapu. Bunu biliyoruz. Hazine arazileri içinde oturana verilecek ama bir komisyon oluşturularak fiyatlar belirlenecek. Bu komisyonda belediyeden de temsilcimiz olacak. Bu dönem biz çözülemeyen pek çok sorunu çözmek için çalışıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaçalı'da Vatandaşların Sorunu Tapu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement