Karacaören'e 4 Bin 500 Metrelik Hat - Son Dakika
Yerel

Karacaören'e 4 Bin 500 Metrelik Hat

Karacaören\'e 4 Bin 500 Metrelik Hat

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Dalaman İlçesi Karacaören Mahallesinin 4 bin 500 metrelik içme suyu hattını yeniliyor.

19.08.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Dalaman İlçesi Karacaören Mahallesinin 4 bin 500 metrelik içme suyu hattını yeniliyor.

İl genelinde içme suyu sorunlarını çözmek için yoğun mesai harcayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Dalaman İlçesi Karacaören Mahallesinin içme suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Mahallenin içme suyu hattının eski olması ve yerleşim yerlerinden geçmesi nedeniyle bakım ve onarım çalışmalarında zorluk çeken ekipler mahallede ki içme suyunda yaşanan basınç sorununu gidermek için hat yenileme çalışması başlattı.

Vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen ekiplerin bölgede yaptıkları incelemelerin ardından Karacaören'in Mahallesinin 4 bin 500 metrelik içme suyu hattının yenilenmesine karar verildi. MUSKİ 5. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan hat yenileme çalışmasının kısa sürede bitirilmesi amaçlanıyor.

Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yerleşim yerlerinden geçen içme suyu hatlarının ekiplerin işlerini zorlaştırarak o bölgelerde su sıkıntısına neden olduğunu söyledi. Ülgen "Eskiden yapılmış olan içme suyu hatları üzerinde yerleşim yerlerinin olması ekiplerimizin hatlarda bakım ve onarım yapmasına engel oluyor. Karacaören Mahallemizde yine bu durumla karşı karşıya kaldık. Yerleşim yerleri nedeniyle müdahale etmekte zorlandığımız su kaçaklarının önüne geçebilmek için mahallenin içme suyu hattını başka bir bölgeye alarak yeniliyoruz. Böylece mahalledeki düşük basınç sıkıntısını da gidereceğiz. Pazartesi günü başlattığımız ve 4 bin 500 metre uzunluğunda ki hat yenileme çalışması ile birlikte mahallenin içme suyu sıkıntısının önüne geçmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacaören'e 4 Bin 500 Metrelik Hat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement