Karadeniz'de Kaybolanların Yakınarı Sahilde Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Karadeniz'de Kaybolanların Yakınarı Sahilde Bekliyor

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Sarısu sahilinde zıpkınla balık avlamak için 1 Temmuz Salı sabahı denize girdikten sonra kaybolan Kadir Işık ve Mahmut Atalanı'dan hala haber alınamadı.

05.07.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Sarısu sahilinde zıpkınla balık avlamak için 1 Temmuz Salı sabahı denize girdikten sonra kaybolan Kadir Işık ve Mahmut Atalanı'dan hala haber alınamadı. Yakınları gün boyu sahilde beklerken, denizin aşırı dalgalı olması aramaları aksatıyor.

Geçen salı günü sabah saatlerinde zıpkınla balık avlamak için Kandıra'nın Sarısu sahiline giden ve her ikisi de uzun yıllardır dalış yaptıkları belirlenen 40 yaşındaki Kadir Işık ve 45 yaşındaki Mahmut Atalan, denize girdikten sonra bir daha su yüzüne çıkmadı. Yakınlarının jandarmaya haber vermesi üzerinde bölgede arama çalışmaları başlatılmasına rağmen, hala sonuç alınamadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Önleme Timleri zodyak botlar ve dalgıç ekipleri bölgede tarama başlattı. Ancak dün ve bugün Karedeniz'in aşırı dalgalı olması nedeniyle ekipler çalışmalarına sık sık ara veriyor. Bu arada helikopterle de havadan denizin üzerinde arama yapıldı, ancak sonuç alınamadı.

Yakınlarıyla birlikte sahile gelerek çalışmaları izleyen Mahmut Atalan'ın kardeşi Celal Atalan, ağabeyinin iyi bir dalgıç olduğunu belirterek, arkadaşı ile birlikte aynı anda kaybolmalarına anlam veremediğini söyledi. Celal Atalan, yeğenleri olduğunu söylediği yakınları ile birlikte burada beklemeye devam edeceklerini de belirtti. - Kandırakocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadeniz'de Kaybolanların Yakınarı Sahilde Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement