Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa'da Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa'da Başlıyor

Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa\'da Başlıyor

Karadeniz Off Road Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz Mahalli Off Road yarışlarının ilk ayağı Fatsa’da yapılacak.

24.05.2014 17:11

Karadeniz Off-Road Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının ilk ayağı Fatsa'da yapılacak.

Yarışlara 40 ilden off-roadcuların katılacağı ve yarışın ilk startının yarın saat 11.00'de Fatsa'dan verileceği bildirildi.

Off-roadcular, ilk olarak Fatsa Atatürk Parkında bir araya gelerek kahvaltı yaptılar. Daha sonra, polis eskortluğunda Fatsa şehir merkezinde şehir turu atıldı. Off-roadcular daha sonra drag yarışı yaptı ve Fatsa Belediyesine ait plaja geçerek çadır kurdu. Off-roadcular geceyi çadırda geçirecek.

Rize Off-Road Rescume Team Kurtarma Kulübü 3, Ardeşen Off-Road Kulübü de 1 araçla yarışlara katılarak araçları batan ya da yan yatan ekipleri kurtaracak.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Burak Duran, yarışların ilk ayağını Fatsa'da yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, yarışa 40 ilden yarışmacının katıldığını söyledi.

Fatsa off-road yarışına ciddi ve lisanslı yarışmacıların katıldığını söyleyen Duran, şunları kaydetti:

"Bu yıl bu yarışların 13'üncüsünü düzenliyoruz. Önceki yarışlarımız sadece cip yarışlarını kapsıyordu. Bu yıl yarışlarımız federasyon onaylı mahalli bir yarış. Ulusal çapta 40 ilden katılım var ve ciddi yarış araçları geliyor. Bunun yanı sıra off-road kulüpleri ve seyircileri geliyor. Bu organizasyonla Fatsa'yı Türkiye'ye tanıtmaktan gururlu ve mutluyuz. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement