Karadeniz Sahil Yolu Beyaza Büründü - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Sahil Yolu Beyaza Büründü

Karadeniz Sahil Yolu Beyaza Büründü

Rize’de geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışı bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı.

02.01.2016 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışı bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı. Karadeniz Sahil Yolunda ufak çaplı aksamalar meydana geldi.

Çayeli ilçe merkezinde kar kalınlığı 45 santime çıkarken yüksek kesimlerde bulunan köy ve mahallelerde yaklaşık olarak bir metreyi aştığı öğrenildi.

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde seyir halinde bulunan araçlar genellikle emniyet şeridinden ve dikkatli gidiyor. Yol üzerinde bulunan hafif rampalı bölgeyi çıkamayan TIR sürücüsü sahil yolu içerisinde güçlük çekti. Bir müddet yol içerisinde kalan TIR sebebi ile ulaşımda hafif aksaklıklar meydana geldi. Karayolları ekipleri aralıksız olarak kar temizleme çalışmalarına devam ederken, ilçe merkez ve mahallelerde ulaşıma kapalı olan yolları açmak için belediye ekipleri mücadele ediyor.

İlçe merkezinde bulunan park ve bahçelerde kar yağışı muhteşem görüntülere sahne oldu. Ağaçların dallarında ve çardakların üstlerinde biriken kar taneleri kartpostallık görüntüleri aratmazken, ilçe halkı bu anları ölümsüzleştirmek için telefonları ile resim çekiyor. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Sahil Yolu Beyaza Büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement