Karaer: "Kaybeden Küresel Güçler, Kazanan Yeni Türkiye" - Son Dakika
Yerel

Karaer: "Kaybeden Küresel Güçler, Kazanan Yeni Türkiye"

Karaer: "Kaybeden Küresel Güçler, Kazanan Yeni Türkiye"

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, yerel seçim sonuçlarına göre kaybedenin küresel güçler, kazananın ise Türkiye’nin olduğunu belirtti.

14.04.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, yerel seçim sonuçlarına göre kaybedenin küresel güçler, kazananın ise Türkiye'nin olduğunu belirtti.

30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendiren Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, "2014 Yerel Seçimleri ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun. Son sözü millet söyledi. Küresel güçlerin sandığa müdahalesi boşa çıktı. Bu seçimlerin kazananı ülkemiz ve milletimiz olmuştur. Millet siyasi ve ekonomik istikrardan yana olan tercihini sandıkta göstermiştir. Herkesin milletin bu iradesine yürekten sahip çıkması gerekmektedir. Sandığa yansıyan sonuç aynı zamanda başta başörtüsü yasağının son bulmasıyla özgürlüklerin, çözüm süreci ile kardeşliğin ve Büyük Türkiye idealinin kazandığı bir seçim olmuştur" dedi.

Seçim sonuçlarının Türkiye'nin bölgesel ve uluslararası sorumluluğunu daha da artırdığına işaret eden Karaer, "Dünya mazlumlarının sesi olma misyonumuz bir kez daha teyit edilmiştir. Memur-Sen olarak yeni dönemde, yeni Türkiye'nin yeni sivil anayasa ile yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyor ve bu noktada sorumluluk almaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Sivil, demokratik, özgürlükçü, milletin değerleriyle barışık ve sivil irade ürünü yeni bir anayasa için tüm siyasileri ortak hareket etmeye davet ediyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaer: 'Kaybeden Küresel Güçler, Kazanan Yeni Türkiye' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement