Karaman - Acıgöl'de Bulunan Genç Kız Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Karaman - Acıgöl'de Bulunan Genç Kız Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Karaman - Acıgöl\'de Bulunan Genç Kız Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Acıgöl'de bulunan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiKonya'nın Karapınar ilçesindeki yakınları tarafından Acıgöl'de bulunan 20 yaşındaki Makbule Akkaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

11.06.2016 14:13

Acıgöl'de bulunan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Konya'nın Karapınar ilçesindeki yakınları tarafından Acıgöl'de bulunan 20 yaşındaki Makbule Akkaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Acıgöl'de meydana geldi. Yakınları, bir pastanede arkadaşlarıyla oturan Makbule Akbaş'ın moralinin bozuk olduğu ve gezmek için Acıgöl'e gittiği bilgisini aldı. Kontrol etmek için göle giden yakınları, Akbaş'ı suyun üzerinde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru Resul Özuçan halatla aşağıya inerek Akkaş'ı yukarı çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Akkaş ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi kaldırıldı. Durumu ağır olan Akkaş daha sonra Konya'da özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman - Acıgöl'de Bulunan Genç Kız Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement