Karaman'da İkinci Etap Proje Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Karaman'da İkinci Etap Proje Çalışmaları Başladı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

27.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Çalışkan, Belediye Meclis Salonu'ndan düzenlediği toplantıda, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Piri Reis Vadisi Projesi'nin Karaman'ın en prestijli projelerinden birisi olduğuna dikkati çeken Çalışkan, "İkinci etap proje çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki günlerde TOKİ yetkilileri Karaman'a gelecekler. Projenin uygulandığı alanda örnek daireler yapmak sureti ile ikinci etap talep işlemlerini başlatacaklar" dedi.

Aktekke Kent Meydanı Projesi'nin ihale aşamasında olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"En kısa sürede ihale sürecini başlatacağız. Belediye olarak kendi imkanlarımızı kullanarak bu dev projeyi yapabilecek kapasiteye sahibiz. Devlet Su İşleri ile yürüttüğümüz Taşkın Suyu Önleme Projesi'nde herhangi bir durma söz konusu değil.  Geçtiğimiz yıl başlayan çalışmalar şu anda Höyük civarına kadar gelmiş durumda. Bu Höyük civarında belediye olarak biz gerekli imar düzenlemelerini yapıyoruz. Bu yıl sonu inşallah yeni çevre yolumuzdan geçebileceğiz. Teknokent ile Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversite arasında bir köprü kurularak; vasıflı eleman artışına katkı sağlanmış olacaktır. İş imkanlarının arttırılarak beyin göçünün engellenmesi, Sanayi bölgesinde üretilen ürünlerin kalitelerinin artırılması gibi bölge ekonomisine olumlu etkileri olan Teknokent, Karaman için önemli bir fırsattır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman'da İkinci Etap Proje Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement