Karaman Kalkanlı Koruma Altında Cezaevi Aracına Bindirildi - Son Dakika
Güncel

Karaman Kalkanlı Koruma Altında Cezaevi Aracına Bindirildi

Karaman Kalkanlı Koruma Altında Cezaevi Aracına Bindirildi

Karaman cinsel istismar davası başladı (ek)KALKANLI KORUMA ALTINDA CEZAEVİ ARACINA BİNDİRİLDİKaraman Ağır Ceza Mahkemesi'nde 508 yıl 3 ay hapse çarptırılan Muharrem Büyüktürk, kararın ardından adliye binasından cezaevi aracına kadar jandarma ve polislerin kalkanları eşliğinde götürüldü.

20.04.2016 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman cinsel istismar davası başladı (ek)

KALKANLI KORUMA ALTINDA CEZAEVİ ARACINA BİNDİRİLDİ

Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde 508 yıl 3 ay hapse çarptırılan Muharrem Büyüktürk, kararın ardından adliye binasından cezaevi aracına kadar jandarma ve polislerin kalkanları eşliğinde götürüldü. Muharrem Büyüktürk, sıkı güvenlik önlemleri altında yeniden Ereğli Cezaevi'ne konuldu.

BARO BAŞKANI: EKSİKLİK VARSA TEMYİZE GİDECEĞİZ

Mağdur 10 çocuktan 5'inin avukatlığını üstlenen Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz, sanık Muharrem Büyüktürk'ün aldığı cezanın bekledikleri düzeyde bir ceza olduğunu ve sanığın indirim almadığını belirtti. Yılmaz, mahkeme kararını yazılı olarak aldıktan sonra eksiklik var ise kararı temyize götüreceklerini belirtti.

Oktay Yılmaz, davanın genişletilmesiyle ilgilide "Müdahil avukatlar davanın vakıf, dernek, Valilik ve Milli Eğitim olarak genişletilmesi gerektiğini belirtti. Ancak bu talep, reddedildi. Sivil toplum kuruluşlarını Ensar Vakfı ve KAİMDER hakkında suç duyurusu var. Bu adli süreç devam ediyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık da, olayın gerçekleştiği Ensar Vakfı ve KAİMDER ile ilgili her hangi bir işlemin yapılmadığını hatırlatarak, "Bu dernek ve vakıflarla ilgili soruşturmanın genişletilmesi kabul edilmedi. Onlarında sorumlu olduğu düşünüyoruz. Bu yurtlar yasaya aykırı olarak açılmıştır. Bu yapılar illegal yapılardır. Denetleme yapılmamıştır. Türkiye bu yapıda illegal denetlenmeyen yapı varsa bir envanteri çıkartılmalıdır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Kalkanlı Koruma Altında Cezaevi Aracına Bindirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement