Karamürsel'de Kaza Yapan Otobüsten 17 Kaçak Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'de Kaza Yapan Otobüsten 17 Kaçak Çıktı

Karamürsel\'de Kaza Yapan Otobüsten 17 Kaçak Çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde dün gece bir TIR'ın bariyerlere çarptığı, ardından bir otobüs ile bir taksinin de karıştığı kazada, otobüsten 17 kaçak çıktı.

03.06.2015 11:28

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde dün gece bir TIR'ın bariyerlere çarptığı, ardından bir otobüs ile bir taksinin de karıştığı kazada, otobüsten 17 kaçak çıktı. Kaçakların bazıları  karanlıktan yararlanarak kaçmaya çalışırken, polis tarafından yakalandı.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında E-130 Karayolu Karamürsel ilçe merkezi geçişinde meydana geldi. M.Z.Ç. yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Bu kazayı gören aynı yönde ilerleyen 34 BZ 0770 plakalı otobüsün şoförü S.Ş. ani fren yapınca, arkadan gelen taksi önce otobüse sonra bariyerlere çarptı. Kazada TIRşoförü ile takside bulunan 2 kişi yaralandı.

Otobüsün Suriyeli ve Pakistanlı kaçakları taşıdığı anlaşıldı. Kaçaklardan bazıları gece karanlığından yararlanarak kaçmak istedi. Ancak polis bu kişileri yakaladı. Otobüste sürücü ile birlikte 5 Türk, 17 de kaçak bulunduğu anlaşıldı.

Kazada yaralanan 3 kişi ise Karamürsel devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karamürsel'de Kaza Yapan Otobüsten 17 Kaçak Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement